zaterdag 23 juli 2011

Dag 4: 4-daagse 95.0 Nijmegen

De laatste dag weer een vroege start en om 4.15 uur uit bed. Lekker koel weer.
Eindelijk de 4e en laatste dag. De finish ga ik halen, maar de lol is er eigenlijk wel af.
Zo vroeg door Nijmegen een nog groter feest dan de eerdere dagen. Een bui bij Overasselt gooit even wat roet in het eten en het was koud ook. Saaie stukken naar Overasselt en verder naar Linden.
Zere hakken gekregen en eigenlijk ook nog steeds niet zoveel zin. Beers volgt waar al veel publiek is, op weg naar Cuijk. Daar is het één grote mensenmassa, van binnenkomst in het dorp tot over de pontonbrug. GEWELDIG! We waren op tijd en konden goed doorlopen, geen files. Daarna de dijk, stil en met de kop in de wind. Dat is heel anders dan de warme ontvangst in Cuijk.
Voor de 2e keer door Mook, dat op dag 3 zo stil was. Nu waren de mensen wakker en langs de kant om an te moedigen. Zal zeker komen doordat het nu rond de middag was en op dag 3 rond 7, 8 uur.
En dan, dan door naar Molenhoek, Malden en Nijmegen. Ergens in Mook hangt al een spandoek over de weg dat de Via Gladiola daar al begint. En dat lijkt ook wel zo te zijn. Eén weg tot het Keizer Karelplein in Nijmegen, maar wel ruim 11 km!
Steeds mensen langs de weg die juichen en aanmoedigen, respect geven en complimenten maken. Dat is zo mooi! De pijn vergeet je dan, de meeste tijd.
In Nijmegen zoeken naar de familie en ook gevonden. Leuk dat zij er waren. En dan nog verder door naar de ontvangst bij Electrabel (de sponsor) op het KKP en naar de finish.
Nijmegen het was geweldig! Bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten